Dermacure op een nieuw adres

Sinds meerdere jaren is dokter Heuvels Jörg als dermatoloog na zijn opleiding aan de UA en het UZA gestart in Merksem en vervolgens Brasschaat, aanvankelijk in KLINA en in de privé praktijk op de Kapelsesteenweg. Nadien ook in de artsengroepspraktijk Carpe Clinic te Antwerpen en huidkliniek Aqua Mare te Rotterdam.

Aangezien de activiteiten zich de laatste jaren verder hebben ontwikkeld, dient uiteraard infrastructuur en organisatorische aanpassing te volgen om een vlotte hulpverlening zonder lange wachttijden te kunnen garanderen. Na een lange en complexe voorbereidingsfase, zijn we dan ook trots de vernieuwde praktijk Dermacure  op onderstaande coördinaten te mogen aankondigen.

    Brechtsebaan 189
    2930 Brasschaat
    Tel  03 666 15 33
    Fax 03 667 16 33

De praktijk Dermacure is vlot bereikbaar heeft een ruime privé-parking, en het medisch secretariaat staat in voor continue bereikbaarheid voor inplannen van afspraken. 
Bijkomend blijft er de mogelijkheid voor dermatologische raadpleging bij dokter Heuvels Jörg via AZ KLINA te Brasschaat en Medipolis te Wilrijk.

Hopende om in de toekomst de samenwerking vlot te kunnen verderzetten, wensen we u alvast een prettige zomer en verlofperiode toe.